У Маріуполі стартує проект USAID з економічної підтримки Східної України

У Маріуполі стартує проект USAID з економічної підтримки Східної України

Укрінформ
У Маріуполі з квітня стартує проект USAID «Економічна підтримка Східної України».

Про це у четвер повідомили в Маріупольській міській раді.

«З квітня 2019 року в Маріуполі стартує програма «Зміцнення і трансформація економіки Східної України, підтримка сталого розвитку малих і середніх підприємств» у рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України». Програма передбачає допомогу, що покликана задовольнити потреби мікро-, малих та середніх підприємств у Донецькій та Луганській областях», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таким підприємствам пропонуються: гранти підтримки діяльності з розвитку ринкової інфраструктури на рівні громади та (або) придбання обладнання; підтримка пілотної діяльності у галузі використання альтернативних джерел енергії; підтримка діяльності з виробництва, обробки і зберігання продукції та оновлення обладнання у невеликих обсягах; підтримка у придбанні обладнання у галузі сільськогосподарського виробництва; підтримка в отриманні доступу до інших технологій, необхідних для розвитку підприємств, що сприятиме розвитку місцевої економіки і зростанню добробуту громад.

Читайте також: Зниження ціни на газ без узгодження з МВФ та СБ загрожує економічною кризою — Гройсман

Метою проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» є пошук кандидатів, які можуть запропонувати креативні та ефективні підходи до забезпечення стабілізації і розвитку економіки Східної України, зокрема Донецької і Луганської областей. Кандидати можуть обирати діяльність серед низки запропонованих ініціатив або пропонувати розвиток місцевих невеликих проектів, що досягли успіху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-