Міжнародні організації спрямують понад 5 мільярдів на проекти на Донеччині

Міжнародні організації спрямують понад 5 мільярдів на проекти на Донеччині

Укрінформ
Міжнародні організації спрямують понад 5 млрд грн на реалізацію проектів у Донецькій області протягом 2019-2020 років.

Про це у вівторок кореспонденту Укрінформу повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної обласної адміністрації.

«Протягом 2019-2020 років у Донецькій області планується реалізувати 11 проектів за рахунок донорів та міжнародних організацій на загальну суму у понад 5 мільярдів гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цю інформацію 2 березня під час засідання колегії Донецької облдержадміністрації озвучила директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин ОДА Оксана Головко.

За її словами, торік було визначено акцент на сприяння економічному розвитку. Вперше після початку війни у області було розроблено інвестиційний паспорт, створено каталог підприємств малого та середнього бізнесу, оновлено веб-сайт Донецької обласної адміністрації.

Читайте також: На Миколаївщині електрифікують залізничну колію у напрямку морпортів - Омелян

«Зустрічі з міжнародними організаціями ми спробували перетворити у окрему одиницю виміру. Загальну суму інвестицій ми розділили на кількість зустрічей керівництва області з міжнародними партнерами. Орієнтовна «середня вигода» для Донецької області від візиту іноземної делегації у минулому році складає 18,4 мільйони гривень», - заявила Головко.

Вона зазначила, що найбільш активними партнерами Донеччини є уряди країн ЄС, США та Японії, а також міжнародні організації Норвезька рада у справах біженців, ЮНІСЕФ, Товариство Червоного Хреста та Товариство Люксембурзького Червоного Хреста в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-