Верховний суд призначив довічне за жорстоке вбивство жінки та дитини

Верховний суд призначив довічне за жорстоке вбивство жінки та дитини

Укрінформ
Верховний суд залишив без задоволення касаційні скарги засудженого за умисне вбивство двох осіб у Луганській області, у тому числі малолітньої дитини.

Повідомлення оприлюднено прес-службою прокуратури Луганської області.

"Встановлено, що у лютому 2015 року під час спільного вживання алкогольних напоїв між підсудним та його співмешканкою виникла сварка, до якої в подальшому долучилися мати та дві доньки жінки. Під час конфлікту нападник молотком заподіяв чотирьом особам тілесні ушкодження, від яких літня жінка та малолітня дівчинка померли на місці, а співмешканка та старша дочка вижили лише завдяки своєчасно наданій медичній допомозі", - інформує про обставини злочину прес-служба прокуратури.

Вироком Новопсковського районного суду у квітні 2016 року чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень за п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України та засуджено до довічного позбавлення волі.

Читайте також: У Києві затримали жінку, яка залишила новонароджене немовля у покинутій будівлі

У подальшому вирок суду першої інстанції Апеляційний суд Харківської області залишив без змін.

Попри обґрунтованість доводів обвинувачення, вбивця свою вину у суді не визнав.

Ухвалюючи рішення, Верховний суд погодився із позицією прокурора щодо призначення максимальної міри покарання за вчинення інкримінованих злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-