На Житомирщині четверо чоловіків померли від отруєння невідомою речовиною

На Житомирщині четверо чоловіків померли від отруєння невідомою речовиною

Укрінформ
На Житомирщині поліція розслідує смерть чотирьох чоловіків, тіла яких виявили напередодні в будинку, де вони вживали алкоголь.

Як інформує відділ комунікації поліції Житомирської області, до правоохоронців звернулася жінка, яка розповіла, що 4 дні у будинку її 47-річного брата горить світло, але він не відповідає на телефонні дзвінки.

«Під час огляду в одній з кімнат оселі було виявлено тіла чотирьох чоловіків. Нині встановлено, що усі вони - місцеві жителі, безробітні, 1968, 1965 та 1983 років народження. На їх тілах видимих тілесних ушкоджень не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські експертно-криміналістичної лабораторії провели огляд та зафіксували усі обставини на місці події. Зокрема, вхідні двері у будинок були зачинені зсередини, слідів проникнення до приміщення іншим шляхом не виявлено. Обстановка у кімнаті, де знайшли померлих, вказувала на їх спільну вечерю з вживанням алкоголю.

Читайте також: У конотопській школі розпилили газовий балончик - постраждали діти

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин. Відповідно зафіксованих в ході огляду тіл ознак ймовірною причиною смерті може бути отруєння невідомою речовиною. Наразі проводиться судово-медична експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-