Працівники соцзахисту 234 ОТГ отримали техобладнання

Працівники соцзахисту 234 ОТГ отримали техобладнання

Укрінформ
Завершено технічне забезпечення діяльності ОТГ у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

“На виконання наказу Мінсоцполітики від 20.07.2018 р. № 1051 «Про надання об'єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей», 28 лютого 2019 року завершилося постачання комп’ютерного обладнання у всі 234 ОТГ, відібрані з урахуванням пропозицій обласних державних адміністрацій”, - йдеться у повідомленні.

Так, оснащення комп’ютерним обладнанням відбувалося в межах виконання проекту Світового банку та Мінсоцполітики «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».

У відомстві поінформували, що техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників структурних підрозділів з питань соцзахисту населення виконкомів сільських, селищних і міських рад, що надають жителям ОТГ адмінпослуги соцхарактеру, а також працівників служб у справах дітей та фахівців із соціальної роботи.

Читайте також: Ще дев'ять громад Сумщини отримають модернізовані ЦНАПи

У Мінсоцполітики нагадали, що постачання обладнання розпочалося наприкінці січня.

“Загалом 234 ОТГ з 24 областей отримали 2174 одиниці техніки – персональні комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні принтери та мережеві маршрутизатори. Комп’ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм. Загальна вартість технічної підтримки, наданої об'єднаним територіальним громадам Міністерством соціальної політики, складає 1 млн 438 тис. доларів”, - резюмували у міністерстві.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-