На Сумщині за три роки планують реалізувати майже 700 інфраструктурних проектів

На Сумщині за три роки планують реалізувати майже 700 інфраструктурних проектів

Укрінформ
Впродовж найближчих трьох років на Сумщині планують реалізувати майже 700 інфраструктурних проектів.

Про це 28 лютого, презентуючи під час прес-конференції проект плану перспективного розвитку Сумщини на 2019-2021 роки, повідомив голова Сумської ОДА Микола Клочко.

«Сьогодні результати інфраструктурного зростання на місцях є помітними. І це – заслуга перш за все децентралізації. Адже децентралізація – реальний шанс на відродження країни. За три роки на території нашої області з’явилися нові сучасні дороги, освітлення вулиць, відкриваються та реконструюються українські школи, будуються сільські амбулаторії, футбольні поля і спортивні майданчики тощо. Та ми не зупиняємося на досягнутому. Ми маємо інвестувати в нові точки зростання, в перспективні сектори. І це – крок до нової якості життя», - зазначив Клочко.

За його словами, до переліку перспективних об’єктів області, реалізація яких запланована протягом 2019-2021 років, подано 691 соціально важливий об’єкт. Усі проекти нанесені на карту-схему, більше про них можна прочитати у спеціально розробленому буклеті з фотоілюстраціями.

«Кожен житель Сумщини може побачити на цій карті своє місто чи село і ті об’єкти, які будуть створені, реконструйовані чи відремонтовані за найближчі три роки», – зазначив голова ОДА.

Планується, що буклет та карту будуть розповсюджувати волонтери та громадські організації, яких також запросили до співпраці.

Читайте також: На Сумщині релігійна громада УПЦ МП вирішила перейти до Помісної церкви

Свої пропозиції щодо плану перспективного розвитку області жителі Сумщини можуть надати до Секретаріату Ради регіонального розвитку при голові облдержадміністрації Миколі Клочку на е-пошту secretar-rrr@sm.gov.ua або за телефонами гарячої лінії: 0800-301-501, (0542) 66-33-77.

Після громадського обговорення та коригування план затвердять на обласній Раді регіонального розвитку в березні. Але, навіть, і після цього внесення змін за пропозицією громадськості буде можливим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-