В Одесі чоловік вдарив ножем у груди поліцейського

В Одесі чоловік вдарив ножем у груди поліцейського

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі місцевий житель завдав ножове поранення у груди офіцеру поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

У поліції поінформували, що близько опівночі працівник управління превентивної діяльності поліції Одеської області побачив групу молодих людей, які голосно з’ясовували стосунки, лаялися між собою та ображали нецензурними словами дівчину зі своєї ж компанії.

"Правоохоронець вирішив втрутитися і припинити протиправні дії. Представившись поліцейським, він зробив зауваження порушникам публічного порядку. У відповідь пролунала зневажлива фраза, після якої агресивно налаштований молодик вихопив ніж і вдарив правоохоронця в груди. Після цього вся компанія кинулася тікати", - йдеться у повідомленні.

Поліцейський був госпіталізований з проникаючим пораненням грудної клітини.

Водночас, за даними правоохоронців, впродовж години працівники Портофранківського відділення поліції та Департаменту внутрішньої безпеки встановили учасників події. Під час обшуку в квартирі підозрюваного було вилучено ймовірне знаряддя злочину – ніж.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-