У Рівному двоє затриманих за крадіжку з офісу кандидата у Президенти

У Рівному двоє затриманих за крадіжку з офісу кандидата у Президенти

Укрінформ
У Рівному поліцейські затримали двох місцевих жителів за підозрою у крадіжці майна з офісу кандидата у Президенти.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

“25 лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рівного, що уночі невідомий скоїв крадіжку з офісного приміщення однієї з політичних партій. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник проник до приміщення шляхом пошкодження вхідних металопластикових дверей і викрав комп’ютерну техніку. У ході оперативно-розшукових заходів працівники Рівненського відділу поліції встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний житель села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду помешкання оперативники виявили на горищі частину викраденої техніки. За словами зловмисника, іншу частину він встиг віддати товаришу, а той - здав її до ломбарду. Встановлено, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, утім тоді відбувся умовним терміном.

“Крім того, сьогодні, 27 лютого, рівненські оперативники затримали спільника - 23-річного рівнянина, який здав викрадене майно до ломбарду. У нього поліцейські виявили та вилучили відповідні чеки”, - додали у МВС.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: ЦВК затвердила кошториси виборчих округів на 885 мільйонів

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року. ЦВК зареєструвала 44 кандидати на пост глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-