У Сєвєродонецьку планують відкрити офіс USAID DGE

У Сєвєродонецьку планують відкрити офіс USAID DGE

Фото
Укрінформ
На форумі місцевого самоврядування Луганщини презентовано проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», один з офісів якого буде відкрито в Сєвєродонецьку.

Про це повідомила прес-служб Луганської ОДА.

«Проект представили регіональний директор проекту DGE/керівник компоненту з урядування Майя Гоголадзе та спеціаліст з урядування проекту DGE Володимир Аредов. Тривалість проекту на 5 років. Він стартує з цього року. Вартість складає 57 млн доларів. Заплановано відкрити офіси у Сєвєродонецьку, Краматорську та Маріуполі. Центральний офіс буде знаходитися у Києві», - передає прес-служба ОДА.

Читайте також: USAID виділить Україні $85 мільйонів на реформи в енергетиці

Під час форуму заступник голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Іваненко зазначив, що цей проект допоможе зміцнити зв’язки і довіру між громадянами та місцевим самоврядуванням на Сході України шляхом просування кращого управління, прискорить економічне зростання, просування антикорупційних зусиль і зміцнення загальної громадянської ідентичності.

Після презентації на учасників форуму чекала дискусія, під час якої обговорювались питання щодо надання якісних соціальних і адміністративних послуг, у тому числі в охороні здоров’я, освіти тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-