Електробуси китайського інвестора можуть з'явитись у Миколаєві

Електробуси китайського інвестора можуть з'явитись у Миколаєві

Фото
Укрінформ
Китайський інвестор пропонує Миколаєву співробітництво в реалізації інфраструктурних проектів, зокрема, у транспортій сфері.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

«В Миколаївській міській раді відбулася зустріч керівництва міста з представниками компанії China Harbour Engineering Company Ltd (Китай), під час якої сторони обговорили можливі напрямки співробітництва, зокрема, у транспортній галузі», - йдеться у повідомленні.

За словами голови представництва China Harbour Engineering company Ltd Лінь Тао, в Україні компанія працює вже два роки. «Ми знаємо, що Миколаївщина дуже приваблива для інвесторів, тут є чимало можливостей для розвитку. Сподіваюся, що результатом нашої роботи стане розробка інфраструктурних проектів, над якими ми попрацюємо разом», - відзначив пан Лінь Тао.

Два роки тому компанія виграла в Україні два великі проекти з днопоглиблення у портах, вартість яких складала відповідно 40 і 20 млн доларів. Також China Harbour Engineering company Ltd має досвід в інших галузях інфраструктурного будівництва, при цьому важливим напрямком роботи є інвестування та операційна діяльність.

«Останнім часом різні міста України активно спрямовують свою увагу на заміну міського пасажирського транспорту екологічними електроавтобусами. China Harbour Engineering прагне зробити свій внесок у розвиток індустрії України. Одна з компаній, що входить до нашого консорціуму, займається електроавтобусами. Ми маємо можливість здійснювати операційну діяльність при реалізації таких проектів: залучаємо фінансування та в подальшому надаємо послуги з сервісного обслуговування даного транспорту, - сказав голова представництва.

Читайте також: Прем'єр: “Закритий енергетичний клуб” в Україні зруйнований

Представники китайського інвестора надали попередню техніко-комерційну пропозицію щодо придбання міських автобусів на електричному живленні.

Сторони домовилися детально вивчити пропозиції та розглянути можливості співпраці у реалізації інфраструктурних проектів.

Фото: сайт Миколаївської міськради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-