На залізничному вокзалі Харкова вибухівки не знайшли

На залізничному вокзалі Харкова вибухівки не знайшли

Укрінформ
Правоохоронці у суботу перевірили два повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Харкові, вибухівки не виявлено.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

"23 лютого о 08:40 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про замінування залізничного вокзалу на площі Привокзальній. Аналогічна інформація надійшла до поліції близько 12:30", - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру, експерти-криміналісти та фахівці вибухотехнічного управління поліції. Поліцейські провели ретельний огляд будівлі та прилеглої території.

"Усього було оглянуто 50 тисяч кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуйовано 2,5 тисячі громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено", - поінформували у поліції.

Читайте також: У Харкові "замінували" залізничний вокзал

Зазначається, що рух потягів не припинявся.

Слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 2 до 6 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-