У Львові через

У Львові через "замінування" двох вокзалів та заправки евакуювали 700 осіб

Укрінформ
Львіська поліція сьогодні перевіряла повідомлення про замінування трьох об'єктів - вокзалу, автовокзалу та автозаправки. Було евакуйовано близько 700 людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Сьогодні, 23 лютого, у період від 10.35 до 11.05 до поліції надійшло три анонімних повідомлення про замінування автовокзалу на вулиці Стрийській, Головного залізничного вокзалу та автозаправної станції на вулиці Кузневича у Львові. ... Ніяких вибухонебезпечних або підозрілих предметів під час обстеження правоохоронці не виявили", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що об'єкти та прилеглі території перевіряли експерти-вибухотехніки та кінологи. Також на місцях працювали слідчо-оперативні групи та інші служби. Було евакуйовано близько 700 людей.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень, встановлюються особи анонімів, котрі надали неправдиві повідомлення.

Читайте також: У Харкові "замінували" залізничний вокзал

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 23 лютого, о 08:40 у Харкові до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування приміщення залізничного вокзалу на площі Привокзальній. Проводиться перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-