Полтавський губернатор прокоментував обшуки НАБУ

Полтавський губернатор прокоментував обшуки НАБУ

Укрінформ
Голова Полтавської обласної держадміністрації Валерій Головко назвав обшуки, які НАБУ сьогодні проводило в ОДА, "політичними провокаціями".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Так, сьогодні у адміністрації проводяться обшуки. Але це лише політичні провокації з боку наших опонентів. Дехто ніяк не може прийняти, що нам повністю вдалося виключити з нашої роботи політичний компонент", - зазначив голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні зранку працівники Національного антикорупційного бюро провели обшуки за місцем роботи та проживання низки посадових осіб Полтавської ОДА в рамках розслідування справи за фактом отримання хабара в особливо великому розмірі.

Зокрема, детективи НАБУ провели обшуки за місцем проживання у першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького та у директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Тимофія Голбана.

Також слідчо-оперативні дії провели у робочих кабінетах цих чиновників та у кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка, який наразі перебуває у Києві. Окрім цього детективи здійснили обшук у радника Андрія Пісоцького — Олександра Літвінова.

Читайте також: НАБУ назвало причину обшуків у Полтавській ОДА

Видання "Полтавщина" з посиланням на джерела повідомило, що слідчо-оперативні дії відбуваються в рамках кримінального провадження щодо реконструкції Полтавського аеропорту, а також утримання доріг Полтавської області в 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-