На Миколаївщині зловмисники підпалили асфальтовий завод

На Миколаївщині зловмисники підпалили асфальтовий завод

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині в смт. Новий Буг зловмисники підпалили на асфальтовий завод і побили охоронця.

«На Миколаївщині поліція розшукує зловмисників, які побили охоронця та вчинили підпал на асфальтному заводі. Сума завданих збитків наразі встановлюється. Правоохоронці проводять необхідні першочергові слідчі та оперативно-розшукові заходи», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 22 лютого близько 05:25 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від охоронця про те, що в смт. Новий Буг невідомі проникли на територію підприємства та вчинили підпал.

Читайте також: На Миколаївщині рейдери спалили сільгосптехніку агрофірми

Попередньо відомо, що зловмисники завдали тілесних ушкодженнь охоронцю, а коли той втратив свідомість, зв’язали його мотузкою, після чого підпалили щитову пульту управління та генератор підприємства запальною сумішшю.

Звільнившись, побитий охоронець викликав поліцію та рятувальників.

Пожежу ліквідували співробітники ДСНС. За вказаним фактом слідчі Новобузького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна», та проводять розслідування обставин злочину. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Зараз тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення та затримання злочинців.

На Миколаївщині зловмисники підпалили асфальтовий завод / Фото: Поліція Миколаївської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-