Військова прокуратура повідомила, що вибухнуло на полігоні у Київській області

Військова прокуратура повідомила, що вибухнуло на полігоні у Київській області

Укрінформ
На полігоні у Київській області під час навчань стався вибух гранати, у результаті чого постраждало двоє солдат строкової служби.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"21.02.2019 близько 15.30 год. під час проведення навчань стався несанкціонований вибух гранати, внаслідок чого двоє солдат строкової служби військової частини А2167 зазнали тілесних ушкоджень" - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постраждалі доставлені до військового госпіталю у м. Біла Церква з осколковими пораненнями.

Читайте також: На полігоні у Київській області стався вибух, є постраждалі

На місце події оперативно виїхав прокурор військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України, слідчий Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, та спеціалісти вибухотехнічної служби ГУ НП в Київській області.

Наразі військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону проводяться першочергові слідчі дії.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України «Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення».

Як повідомляв Укрінформ, у результаті підриву невідомого вибухового предмета на полігоні в Київській області два військовослужбовці строкової служби отримали травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-