Цьогоріч 16 українських воїнів пройдуть реабілітацію у Латвії — Куць

Цьогоріч 16 українських воїнів пройдуть реабілітацію у Латвії — Куць

Укрінформ
Цьогоріч 16 українських воїнів пройдуть реабілітацію у Латвійській Республіці.Фото: Олександр Куць, Фейсбук

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обладміністрації Олександр Куць.

«Головний капелан Національних збройних сил Латвійської Республіки Елмарс Плявіньш зазначив, що завдяки співпраці українських та латвійських капеланів вдається «будувати мости між військовими». Цього року 16 українських воїнів пройдуть реабілітацію у Латвії: 8 нацгвардійців та 8 військових ЗСУ», - написав Куць.

Він подякував латвійським друзям за підтримку України. «Нам важливо знати, що ми не самі тримаємо лінію оборони, захищаючи не лише себе, а й усю Європу від агресивної путінської Росії», - підкреслив Куць.

Посол Латвії має намір спільно з Донецькою ВЦОА працювати над відкриттям авіарейсу зі сходу України до Риги (обов’язково)

Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс має намір працювати над відкриттям авіарейсу зі сходу України до Риги.

Про це посол заявив в Краматорську, цитує його на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної обладміністрації Олександр Куць.

«Я готовий працювати над відкриттям авіарейсу зі сходу України до Риги. Нам вже вдалося вирішити це питання щодо Києва, Львова, Одеси. Щоправда, на відкриття рейсу до мирного Львова ми витратили 2 роки», - сказав Пойканс.

Читайте також: На Донеччині відновили майже 7 тисяч зруйнованих будинків - Куць

Куць подякував послу за підтримку і поінформував, що спільно з військовими опрацьовується питання можливості відкриття аеропорту на Донеччині, готується спільний наказ щодо цього.

«Але, на жаль, поки тривають бойові дії міжнародні рейси неможливі, а рейс на Київ відкриємо», - зазначив очільник області.

Фото: Олександр Куць, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-