Чого чекати від погоди: майже всюди “плюс”, а на Лівобережжі до -12°

Чого чекати від погоди: майже всюди “плюс”, а на Лівобережжі до -12°

Карта
Укрінформ
В Україні у середу невеликі дощі пройдуть місцями в західних та північних областях, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вдень в західних та північних областях місцями невеликий дощ. У північно-східній частині та Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на Лівобережжі 4-9° морозу; вдень 2-7° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини до 10°", - йдеться у повідомленні.

У Києві у середу хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла. На Київщині також уночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла.

Згідно з прогнозом, 21 лютого на Лівобережжі слабкий мокрий сніг, вдень в західних областях часом опади переважно у вигляді дощу, 22 лютого у західних, вдень і в південних та Вінницькій областях дощ з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, у Карпатському регіоні значні опади, на решті території без істотних опадів. У східних областях, на півночі Лівобережжя та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, вдень 22 лютого у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте також: Україні обіцяють сніг і мороз після кількох теплих днів

Температура вночі та вдень 21 лютого від 3° морозу до 2° тепла (вдень на півдні та заході країни 4-9° тепла), 22 лютого 1-6° морозу (вночі на півночі Лівобережжя 7-12° морозу).

У столичному регіоні 21-22 лютого без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 21 лютого від 3° морозу до 2° тепла, 22 лютого 1-6° морозу.

В Україні 23-24 лютого переважно без опадів, лише вночі 23 лютого у Приазов'ї та Криму невеликий сніг. Температура вночі 6-12° морозу, в Карпатах та на півночі Лівобережжя 10-15°; вдень 1-7° морозу, на крайньому заході близько 0°.

На Київщині у суботу та неділю переважно без опадів. Температура вночі 7-12° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-