Спільною молитвою вшанували львів'яни пам'ять Героїв Небесної Сотні

Спільною молитвою вшанували львів'яни пам'ять Героїв Небесної Сотні

Фото
Укрінформ
Львів'яни спільною молитвою та покладанням квітів вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні. Поминальні заходи відбулись біля Меморіалу пам`яті загиблих під час Революції Гідності, який споруджується у місті.

Про це повідомила прес-служба міської ради.

“Біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львові спільною молитвою та покладанням квітів вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності. До молитви долучилися родини Героїв, представники влади, громадськість та духовенство", - йдеться в повідомленні.

У Львові вшанували Героїв Небесної сотні / Фото: Маркіян Лисейко, Укрінформ

Як зазначив у своєму виступі владика Димитрій (Рудюк), Митрополит Львівський і Сокальський Православної церкви України, біля цього нового львівського меморіалу буде "місце наших новітніх сліз".

"І так, як сто років тому у Львові відбувся отой Листопадовий зрив, пам’ятаймо, що так само, і оцей Лютневий зрив — це є одна ниточка, бо ми будемо не переставати боротися за правду доти, доки у нас не утвердиться справедливість і правда", - сказав владика Димитрій.

Читайте також: "Ангели пам'яті" в Парижі нагадали про подвиг Небесної сотні

За словами Наталії Дигдалович, дружини загиблого Героя Небесної Сотні Андрія Дигдаловича, “ми повинні пам’ятати, що вони також були звичайними людьми, вони мріяли, вони жили. І загинувши, вони дали нам право дожити їхнє життя замість них".

"Я маю дуже велику надію на те, що це місце — Меморіал пам`яті Героїв Небесної Сотні змінить нас усіх", - додала дружина Героя Небесної Сотні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-