У Харкові затримали наркоторговців

У Харкові затримали наркоторговців

Укрінформ
У Харкові поліцейські затримали групу осіб, які збували канабіс на території кількох областей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Харківські поліцейські затримали групу наркозбувачів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання членів угруповання працівники поліції вилучили близько 100 кілограмів наркотичного засобу канабіс, розфасованого для збуту різними партіями, близько 100 грамів гашишу, 25 тисяч гривень, отриманих за збут канабісу, банківські картки, мобільні телефони тощо.

Встановлено, що до складу злочинної групи входили 7 осіб, які збували канабіс в особливо великих розмірах на території Харківської області та інших областей держави.

12 лютого поліцейські затримали у Харкові 41-річного організатора наркоугруповання під час збуту півкілограма канабісу. В ході обшуку у нього виявлено та вилучено грошові кошти, отримані за збут, мобільний телефон.

"Того ж дня співробітники управління протидії наркозлочинності разом зі слідчими слідчого управління провели 12 обшуків за адресами місць мешкання всіх учасників наркоугруповання. Встановлено, що зловмисники купували в організатора канабіс оптовими партіями та збували його у роздріб", - повідомили у поліції.

Читайте також: СБУ: Україна заблокувала 400 кібератак

Організатор затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Після отримання результатів експертизи буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні злочину решті учасників наркоугруповання.

Наразі встановлюються джерела постачання, канали збуту наркозасобів та причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-