Мера Могилів-Подільського відправили під нічний домашній арешт

Мера Могилів-Подільського відправили під нічний домашній арешт

Укрінформ
Підозрюваному в хабарництві меру Могилева–Подільського Петру Бровку обрали запобіжний захід – нічний домашній арешт строком на два місяці.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Вінницького міського суду.

«Сьогодні відбулося судове засідання, у ході якого було обрано міру запобіжного заходу міському голові Могилева-Поділського Петрові Бровку, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Суд частково задовольнив клопотання прокуратури, обравши нічний домашній арешт», - повідомили у прес-службі.

У відомстві уточнили, що прокуратура вимагала запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту.

Обраний судом запобіжний захід має строк дії два місяці.

Читайте також: Меру Могилів-Подільського вручили підозру – Луценко

Петру Бровку 8 лютого повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України - одержання службовою особою неправомірної вигоди, за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб та поєднане з вимаганням такої неправомірної вигоди.

Згідно з повідомленням прес-служби прокуратури Вінницької області, міський голова Могилева-Подільського, за попередньою змовою із начальником земельного відділу міської ради, вимагали від потенційного забудовника 15 тис. доларів США за підписання договору суперфіцію та подальше сприяння в одержанні у власність земельної ділянки площею 0,3 га під багатоквартирну забудову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-