Електронний квиток запрацює у Чернівцях з 13 лютого

Електронний квиток запрацює у Чернівцях з 13 лютого

Укрінформ
З 13 лютого у Чернівцях запровадили у тестовому режимі електронний квиток для проїзду у тролейбусах.

Про це під час прес-конференції розповів заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк, повідомляє кореспондент Укрінформ.

"Наразі електронний квиток працює в тестовому режимі у тролейбусах маршруту №2. Через місяць валідатори для електронного розрахунку за проїзд будуть вже у всьому комунальному транспорті міста", - сказав Середюк.

Як пояснюють ініціатори нової послуги, електронний квиток вводять паралельно із запровадженням соціальної "Картки чернівчанина".

"Чернівецьке ноу-хау полягає в тому, що транспортні проплати підключають до "Картки чернівчанин". Для клієнтів нашого банку ця картка буде безкоштовною", - сказав начальник філії Чернівецького обласного управління "Ощадбанк" Руслан Запаранюк.

Читайте також: Єдиним е-квитком у транспорті вже користуються майже 2 тисячі киян - КМДА

У тролейбусах можна буде розраховуватися "Карткою чернівчанина", можна оплачувати проїзд як готівкою, так і безготівково (картками різних банків), також - через смартфон.

У планах міської ради вже у червні встановити в усіх тролейбусах один стаціонарний та один мобільний валідатори. Точки продажу транспортних карток і їх поповнення встановлять на великих зупинках, у центрі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-