Грип

Грип "закрив" на карантин школи Нікополя

Укрінформ
У школах Нікополя на Дніпропетровщині ввели карантин у закладах загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладах міста.

Про це повідомили у відділі освіти й науки Нікопольської міської ради.

«У зв’язку із збільшенням захворюваності серед школярів та з метою профілактики захворюваності на грип та ГРВІ у закладах загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладах міста тимчасово призупинений освітній процес з 8 по 17 лютого включно», - йдеться в повідомленні.

У міській раді Нікополя кореспонденту Укрінформу пояснили, що з початку тижня в Нікополі спостерігалося зростання рівня захворюваності на гострі респіраторні захворювання. Але школи міста працювали в звичайному режимі, тільки в деяких з них були закриті окремі класи, в яких захворіло 15% учнів.

7 лютого члени спеціальної комісії прийняли рішення тимчасово призупинити освітній процес в усіх школах та позашкільних закладах міста.

Читайте також: На Буковині закрили на карантин понад 220 шкіл

У закладах освіти введено протиепідемічний режим роботи. На вказаний період тимчасово скасовано проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів. Працівники закладів освіти працюватимуть в канікулярному режимі.

У школах Нікопольщини займаються майже 30 тис школярів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-