На Чернігівщині зіткнулися автобус та вантажівка, є загиблі

На Чернігівщині зіткнулися автобус та вантажівка, є загиблі

Фото
Укрінформ
У Городнянському районі Чернігівщини у ніч на п'ятницю зіткнулися вантажівка Scania та пасажирський автобус Neoplan з 14 пасажирами в салоні. Обидва водії загинули, один пасажир травмований.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"ДТП сталася близько першої ночі 8 лютого на мосту в с. Гасичівка між вантажівкою Scania під керуванням громадянина Сербії та рейсовим автобусом Neoplan сполученням Москва - Тирасполь, за кермом якого перебував громадянин Молдови. Внаслідок автопригоди обидва водії загинули, один пасажир автобуса госпіталізований до Городнянської лікарні з травмами голови", - йдеться у повідомленні.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій вантажівки на мосту не пропустив автобус.

Відкрито кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Вінниці мікроавтобус влетів у вантажівку, загинули троє іноземців

За інформацією служби автомобільних доріг у Чернігівській області, через зазначене ДТП рух на 77-му кілометрі траси національного значення Н-28 Чернігів-Городня-Сеньківка з 2-ї години ночі заблокований. Станом на 10.00 автобус вже відтягнули. Щойно приберуть з дороги фуру, рух відновлять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-