У Вінниці мікроавтобус влетів у вантажівку, загинули троє іноземців

У Вінниці мікроавтобус влетів у вантажівку, загинули троє іноземців

Фото
Укрінформ
У Вінниці під час нічної ДТП за участю мікроавтобуса та вантажівки загинули троє громадян Молдови, ще троє потрапили до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка сталася 8 лютого близько 4 години по вул. Стельмаха у  Вінниці, внаслідок якої троє осіб загинули та троє госпіталізованы з травмами різного ступеня тяжкості. Усі потерпілі – громадяни Республіки Молдова», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією слідства, 28-річний водій мікроавтобуса Volkswagen не впорався з керуванням та допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем «ДАФ».

Внаслідок аварії від отриманих травм на місці загинули троє пасажирів мікроавтобуса - жінка та двоє чоловіків. Ще трьох пасажирів з травмами госпіталізовано.

Читайте також: ДТП на Житомирщині: перекинувся автомобіль конвойної служби, є постраждалі

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються усі обставини та причини аварії.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-