У Полтаві помер чоловік, на якого з даху впала крижана брила

У Полтаві помер чоловік, на якого з даху впала крижана брила

Укрінформ
У Полтаві помер 83-річний чоловік, госпіталізований із відкритою черепно-мозковою травмою, якої він зазнав унаслідок падіння крижаної брили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

"У Полтаві на 83-річного чоловіка впав лід: потерпілий помер у лікарні. Подія сталася 6 лютого близько 12:00 по вулиці Гребінки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чоловіка доправили до медзакладу та госпіталізували з попереднім діагнозом "відкрита черепно-мозкова травма". У лікарні пенсіонер помер.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість, що спричинила смерть потерпілого).

Читайте також: У Полтаві льодяна брила тяжко травмувала дитину

Загалом у Полтаві з початку місяця від снігу та криги, які впали з дахів, постраждало шестеро осіб, серед яких дві дівчинки 6 і 7 років. Ще четверо осіб були травмовані у січні.

Полтавська міська рада 5 лютого дала роз'яснення, що комунальне підприємство «ЖЕО №2» "не проводить роботи зі зняття снігових мас, криги (бурульок) з дахів (покрівель) будинків тощо, оскільки такі роботи не передбачені у складі тарифу та, відповідно, споживачами не оплачуються. Крім того, у КП «ЖЕО №2» немає необхідної техніки та спеціалістів, які мають кваліфікацію та дозвіл на проведення висотних робіт (відсутні у тарифі витрати)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-