Харківщина запустила інвестиційний портал

Харківщина запустила інвестиційний портал

Фото
Укрінформ
На Харківщині створили інвестиційний портал області, який стане платформою для обміну інформацією та співпраці представників бізнесу, включаючи інвесторів, а також влади і громадськості.

Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

"Цей портал розроблено з метою створення простору для взаємодії бізнесу, інвесторів, влади і громадськості. Це інтерактивна онлайн-можливість співпраці, об’єднана база ресурсів. Для підприємців це можливість капіталізації бізнесу, для влади – перспектива розвитку інфраструктури, нові робочі місця тощо", - розповів директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ОДА Андрій Колос.

За його словами, департамент "працюватиме над тим, щоб цей продукт був актуальним, сучасним та результативним для соціально-економічного розвитку регіону".

Він додав, що портал розроблено спеціалістами Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської ОДА. Потенційний інвестор може знайти на сайті подробиці щодо інвестиційної динаміки, фінансового клімату регіону, дізнатися про розвиток виробничої сфери, туризм та відпочинок, логістику та комунікації, гуманітарну сферу Харківщини.

Читайте також: Українські бізнесмени презентували проекти дипломатам на форумі у Києві

Для представників бізнесу на порталі зібрано інформацію щодо регіональних програм підтримки підприємців.

За словами Колоса, на розробку порталу не було витрачено бюджетних коштів: "Сайт створено виключно силами департаменту".

Фото: Харківська ОДА
Фото: Харківська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-