Вбивство подружжя у Миколаєві: рідні розповіли про погрози - поліція заперечує

Вбивство подружжя у Миколаєві: рідні розповіли про погрози - поліція заперечує

Укрінформ
Рідні одеситів Бєлових, яких біля Ленінського районного суду у Миколаєві застрелив 52-річний Герасим Багірянц, скаржилися поліції на те, що подружжю погрожують вбивством.

Про це розповіла сестра загиблого чоловіка Галина Бєлова, яка приїхала у Центральний райсуд Миколаєва, де 1 лютого обиралася міра запобіжного заходу для вбивці Бєлових, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Особисто я за три дні до вбивства говорила слідчому про те, що він (Багірянц – ред.) погрожує життю мого брата. Возить з собою рушницю. Слідчий не взяв це до уваги", - розповіла Бєлова.

Вона також розповіла, що Багірянц та убиті - далекі родичі. Донька загиблого начебто одружена з племінником Багірянца. Вони живуть у Сполучених Штатах Америки.

В той же час у Нацполіції Миколаївської області запевнили, що заяви від Бєлових щодо погроз вбивством до них не надходило. Розслідувалося лише провадженя стосовно невиконання рішення суду про стягнення боргу.

Як повідомляв Укрінформ, Центральний райсуд міста Миколаєва обрав запобіжний захід чоловіку, який біля Ленінського районного суду застрелив подружжя одеситів, - двомісячний арешт без права внесення застави.

Читайте також: Вбиство подружжя у Миколаєві: для підозрюваного просять арешт без права застави

30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва біля Ленінського районного суду чоловік смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги.

У той день у райсуді міста розглядалася цивільна справа щодо боргових зобов’язань між підозрюваним та загиблими. Суд виніс рішення на користь подружжя одеситів. Коли учасники вийшли із будівлі суду, Багірянц дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Фото: Поліція Миколаївської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-