Торік на Луганщині створили понад дві тисячі нових робочих місць

Торік на Луганщині створили понад дві тисячі нових робочих місць

Укрінформ
Реалізація заходів Регіональної цільової програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва на Луганщині за 2018 рік сприяла створенню в області 2095 нових робочих місць.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Сьогодні в області для підтримки підприємництва працюють дев'ять бізнес-центрів та 13 інформаційно-консультативних установ. Також при облдержадміністрації створено 38 громадських об’єднань підприємців. Ще 20 консультативно-дорадчих органів з питань розвитку підприємництва діють при міських радах міст обласного значення та райдержадміністраціях», - йдеться у повідомленні.

Також продовжується співпраця з міжнародними організаціями та програмами, які діють на території області: ПРООН в Україні (ПРООН), Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Міжнародна організація з міграції (МОМ), Норвезька рада у справах біженців (NRC), Данська Рада з питань Біженців (DRC). Завдяки цьому 136 підприємців отримали гранти: 99 – від DRC, 27 – від NRC та 10 – від ПРООН.

Крім цього, у 2018 році центрами зайнятості області проведено 557 навчальних семінарів, тренінгів, у яких взяли участь 8 081 особа. А за курсом «Основи бізнес-планування» 48 осіб започаткували власну справу.

Читайте також: На сході України зріс рівень довіри до центральної влади

До участі у регіональних (місцевих) замовленнях залучено 878 суб’єктів малого підприємництва. За результатами укладено 2 014 договорів на загальну суму 259,2 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-