У Краматорську відкриють ліцей-інтернат із військовою підготовкою

У Краматорську відкриють ліцей-інтернат із військовою підготовкою

Укрінформ
У Краматорську здійснюються заходи щодо створення в місті обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

«Департаментом освіти і науки облдержадміністрації здійснюються заходи щодо створення в місті Краматорську обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою на 240 місць», - йдеться у повідомленні.

В ОДА пояснили, що одним з пріоритетних напрямків реформування галузі освіти в Донецькій області є відновлення системи військової освіти у регіоні, яка б відповідала світовим стандартам, забезпечувала б профільну військову підготовку.

Зазначений заклад належатиме до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Донецької області. Органом, що здійснюватиме управління майном ліцею, є Донецька обласна військово-цивільна адміністрація. Галузеву політику та розвиток ліцею забезпечуватиме департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Читайте також: У Краматорську обговорюють розвиток молодіжних хабів східної України

На сьогодні обласною військово-цивільною адміністрацією підготовлений проект указу Президента України, попередньо погоджений із Мінобороною, підписання якого дозволить призначити керівника військового ліцею.

Після призначення керівника закладу питання назви закладу буде винесено на громадське обговорення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-