У Могилеві-Подільському пенсіонерів безкоштовно возитимуть за графіком

У Могилеві-Подільському пенсіонерів безкоштовно возитимуть за графіком

Укрінформ
У Могилеві-Подільскому, що на Вінниччині, встановили дні та години безкоштовного проїзду для пенсіонерів у міському транспорті загального користування замість постійної пільгової 50-відсоткової знижки на проїзд, яка діяла повсякчасно.

Про це повідомляє Могилів-Подільска міська рада.

«Пенсіонери за віком, які проживають на території міста, зможуть їздити безкоштовно в міському транспорті загального користування. Цим правом пенсіонери скористуються з 9:00 до 10:00, з 12:00 до 13:00, з 16:00 до 17:00 по понеділках, середах та п’ятницях», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правом на пільговий проїзд пенсіонери зможуть скористатися з 1 лютого за умови пред’явлення пенсійного посвідчення. Загалом йдеться про 9 годин безкоштовного проїзду на тиждень.

Читайте також: У Львові запровадять нові види оплати за проїзд у міському електротранспорті

Як уточнили в Управління праці та соціального захисту населення Могилів-Подільської міської ради, досі пенсіонери їздили у міському транспорті на пільгових умовах – за 50% від вартості проїзду. Опісля ж введення безкоштовних годин проїзду у визначені дні, цю пільгу скасовано, і решту часу пенсіонери сплачуватимуть за проїзд стовідсотково - 6 грн за одну поїздку.

За безкоштовний проїзд пенсіонерів компенсацію перевізникам сплачуватиме міська рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-