Загибель студентки на Житомирщині: розслідування контролює прокурор області

Загибель студентки на Житомирщині: розслідування контролює прокурор області

Укрінформ
Розслідування факту загибелі дівчини в Олевському районі перебуває на контролі прокурора Житомирської області.

Про це у Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі жительки Олевського району, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 115, ст. 135 КК України", - йдеться у повідомленні.

Лисенко відмітив, що для забезпечення ефективного досудового розслідування створено групу, до складу якої увійшли прокурори та слідчі поліції.

"Наразі вживаються усі передбачені законом заходи для встановлення обставин смерті потерпілої, призначені необхідні експертизи, встановлені та допитані свідки з числа пасажирів, а також водій маршрутного автобусу. Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в Житомирській області. Стан розслідування перебуває на контролі прокурора Житомирської області", - додав речник.

Читайте також: Поліція розслідує загибель студентки на Житомирщині

Як повідомляв Укрінформ, поліція розслідує смерть жительки с. Рудня-Хочинська Олевського району, тіло якої у лісовому масиві знайшов батько загиблої.

Як раніше повідомлялось у місцевих ЗМІ, студентка 8 січня близько 4-ої години ранку їхала до міста Олевськ. Однак через те, що в дівчини не виявилось кошів сплатити за дорогу, водій автобусу та кондуктор висадили її на зупинці у 2-ох кілометрах від села Перга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-