На відпочинок дітей Луганщини минулого року витратили 39 мільйонів

На відпочинок дітей Луганщини минулого року витратили 39 мільйонів

Укрінформ
На засіданні Луганської обласної Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей і молоді було підраховано, що минулого року оздоровились 7799 дітей з області, а відпочили – 18793.

Такі дані наводить прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Усього було використано 39 млн гривень. А саме: 4 181,3 тис. гривень з обласного бюджету, 10 780,5 тис. гривень – з місцевих, 2 629,1 – з державного, та 21 719,5 тис. гривень залучено коштів підприємств і організацій. За рахунок коштів місцевих бюджетів закуплено 1349 путівок до дитячих оздоровчих закладів. Найбільше охоплено дітей за рахунок коштів місцевих бюджетів у м. Рубіжне (2,3 % дітей), Сватівському (7,7 %), Троїцькому (5,3 %) та Білокуракинському (4,9 %) районах», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що за рахунок асигнувань бюджетів різних рівнів, а також залучених коштів на Луганщині оздоровлено 20 972 дітей пільгових категорій. Найбільше у Марківському (96,9 %), Міловському (96,4 %), Новоайдарському (97,5 %) та Попаснянському (91,8 %) районах.

Діти влітку їздили в Полтавську, Тернопільську, Кіровоградську, Житомирську, Херсонську, Закарпатську, Івано-Франківську, Волинську, Одеську, Миколаївську, Львівську та Рівненську області.

Читайте також: Торік на Луганщині для дітей-сиріт придбали 50 квартир і шість будинків

Крім того, сім груп дітей лікувались у Центрі реабілітації для дітей «Сергіївка» Республіки Молдова (Одеська область, Білгород-Дністровський район). 21 дитина відпочила в Республіці Польща, два вихованці дитячих будинків сімейного типу зі Станично-Луганського району оздоровлені в м. Торонто, Канада, 8 дітей відпочили у Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-