У трьох областях зняли обмеження на рух

У трьох областях зняли обмеження на рух

Укрінформ
У Вінницькій, Черкаській та Миколаївській області знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

"Знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення у зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами (у трьох областях - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, відновлено рух у Вінницькій області на двох автошляхах:

- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин); - М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).

У Черкаській області на трасах: М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+108; М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

У Миколаївській області на дорозі Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка - км 83+275 – км 198+051 (від смт. Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт. Олександрівка Вознесенського р-ну)

23 січня о 12 год Міністерство інфраструктури повідомляло про те, що через складні погодні умови у п'яти областях України тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту. Окрім згаданих вище областей, обмеження вводили в Кіровоградській та Одеській областях.

Читайте також: Негода в Україні: Вінниччина зняла обмеження руху на дорогах

Як повідомляв Укрінформ, для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 920 одиниць техніки та 1382 робітники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-