У Миколаївській області закривають кілька трас для вантажівок

У Миколаївській області закривають кілька трас для вантажівок

Укрінформ
У Миколаївській області обмежено рух для проїзду великовагових транспортних засобів з 10-00 год 23 січня на кількох трасах.

Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг (САД) у Миколаївській області .

"Служба автомобільних доріг у Миколаївській області повідомляє, що у зв’язку з обмеженням дорожнього руху в межах Кіровоградської області через складні погодні умови, та з метою недопущення заторів у русі, на ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення Миколаївської області обмежено рух для проїзду великовагових транспортних засобів з 10-00 год 23 січня на деяких автодорогах", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, йдеться про такі траси як: М-13 Кропивницький – Платонове (на м. Кишинів), км 76+432 – км 157+067 (від межі з Кіровоградською областю до межі з Одеською областю);

Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 153+196 – км 235+650 (від межі з Кіровоградською областю до м. Миколаїв);

Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка, км 83+275 – км 198+051 (від смт. Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт Олексанрівка Вознесенського р-ну).

Читайте також: Від початку снігопаду із заметів витягли майже сім десятків авто

Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-