Помер екс-голова Івано-Франківської облради

Помер екс-голова Івано-Франківської облради

Укрінформ
На 61-му році життя помер Василь Скрипничук, який очолював Івано-Франківську облраду з 2012 до 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

"На 61-му році життя припинило битися серце голови Івано-Франківської обласної ради у 2012-2015 роках, депутата обласної ради чотирьох демократичних скликань Василя Михайловича Скрипничука", - йдеться у повідомленні.

Скрипничук працював в Івано-Франківській облраді з 1993 року. Спочатку – головою контрольної комісії обласної ради, а з 1994 року – начальником головного управління (департаменту) з гуманітарних питань, заступником голови Івано-Франківської обласної ради з виконавчої роботи. У 1995-1998 роках був заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

23 листопада 2012 року Скрипничука обрали головою обласної ради. При цьому він також був учасником комбатантського об'єднання "Легіон свободи", зазначили в прес-службі ОДА. Зокрема, 24 липня 2014 року Скрипничук написав заяву до військкомату, щоб піти добровольцем в українську армію з огляду на російсько-українську війну. А в березні 2015 року взяв відпустку та вирушив у зону бойових дій добровольцем, де чотири тижні перебував у складі окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-