На Херсонщині виявили 11 незаконних білбордів з кандидатами у Президенти

На Херсонщині виявили 11 незаконних білбордів з кандидатами у Президенти

Укрінформ
На Херсонщині у двох містах виявили 11 білбордів із зображеннями кандидатів у Президенти України з порушенням вимог виборчого законодавства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

“Упродовж доби в підрозділи поліції області звернулись спостерігачі Громадянської мережі “ОПОРА”, які виявили білборди із зображеннями кандидатів у Президенти України з порушенням вимог виборчого законодавства. Поліцейські попередньо встановили, що у м. Скадовську розміщено 8 таких білбордів, а в м. Херсоні – 3 білборда, на яких відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про осіб, відповідальних за випуск”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку, проводиться подальша перевірка.

У поліції також нагадали представникам політичних партій та кандидатам на пост Президента України, що за подібні порушення передбачена адміністративна відповідальність за ст. 212-13 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-