На Дніпропетровщині створили регіональну мережу жінок-лідерок

На Дніпропетровщині створили регіональну мережу жінок-лідерок

Укрінформ
На Дніпропетровщині створили регіональну мережу жінок-лідерок She-LEADs.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

«Сьогодні, 18 січня, в Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбулася презентація мережі жінок-лідерок громад Дніпропетровщини, ініційованої Дніпропетровським Центром розвитку місцевого самоврядування та Програмою «U-LEAD з Європою», - йдеться в повідомленні.

Керівником організації стала голова Марганецької міської громади Олена Жадько, а членами - жінки, що займають керівні посади в громадах області.

На Дніпропетровщині 10 голів об'єднаних територіальних громад з 63 створених – це жінки.

She-LEADs: Мережа Жіночого Лідерства - це мережа жінок-лідерок серед органів місцевого самоврядування, яка має на меті посилення прав і можливостей жінок, відповідальності та сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад (ОТГ). She-LEADs прагне об'єднати яскравих особистостей та сприяти обміну знаннями та досвідом, а також посилити співпрацю між жінками- однодумцями місцевого самоврядування з усієї країни.

Мережа створена за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами - Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією і підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-