У Миколаєві через аварію на ТЕЦ без тепла залишилися два мікрорайони

У Миколаєві через аварію на ТЕЦ без тепла залишилися два мікрорайони

Укрінформ
У Миколаєві через чергову аварію на місцевій ТЕЦ без нормального теплопостачання залишилися два райони – Інгульський та Центральний. Тривають ремонтні роботи.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА .

«У зв’язку з тим, що Миколаївській ТЕЦ не вдалося усунути витікання теплоносія на тепломережі на перетині вулиць Пограничної та Громадянської без зупинення теплопостачання, 18 січня відбудеться тимчасове перекриття запірної арматури на вказаній ділянці в районі вулиці Садової. Це, крім тимчасового припинення теплопостачання 10 житлових будинків (вул. Погранична, Громадянська, Кузнечна) і 2 дитячих садків (48, 77), про що повідомлялося раніше, може вплинути на погіршення гідравлічного режиму і якості послуг з централізованого теплопостачання Центрального та Інгульського районів», - йдеться у повідомленні.

Заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи доручив керівництву ТЕЦ вжити всіх вичерпних заходів для того, щоб жителі Миколаєва в зв’язку з вищевказаними обставинами відчули якнайменше дискомфорту.

«Провів оперативну нараду з керівництвом Миколаївської ТЕЦ та обласного управління ЖКГ. Тримаємо ситуацію на контролі», - наголосив Гайдаржи.

Читайте також: На Луганщині без світла залишилися більше двох тисяч домівок

Як уже повідомляв Укрінформ, Миколаївську ТЕЦ, яка нині знаходиться у процесі приватизації, хочуть передати у комунальну власність міста.

Наразі її майно виставлене на продаж. Вона є одним із двох підприємств, які забезпечують централізованим опаленням півмільйонний Миколаїв.

Проте ТЕЦ перебуває в аварійному стані, і вже навіть з початку 2019 року сотні будинків та соціальних об’єктів Миколаєва кілька разів залишалися без тепла через пориви в мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-