Родинам загиблих бійців допоможе представництво «ТАПС-Україна»

Родинам загиблих бійців допоможе представництво «ТАПС-Україна»

Укрінформ
Представництво «ТАПС-Україна» із головним офісом у Дніпрі допоможе залучити в Україну міжнародний досвід допомоги родинам загиблих бійців.

На цьому наголосила президент і засновниця міжнародної програми допомоги сім’ям загиблих TAPS, ветеран військово-повітряних сил Бонні Керролл, висловлюючи вдячність міському голові Дніпра Борису Філатову за його допомогу у створенні першого українського представництва TAPS, поінформували у прес-службі міської ради Дніпра.

«Дякую вам, пане мер, дякую всім, усім солдатам, котрі віддали своє життя у боротьбі за свободу. Вам, Борисе Альбертовичу, дякую за лідерство та підтримку. За те, що ви допомогли TAPS International створити «ТАПС-Україна». Дякую за Тетяну Хорольську (керівник ГО «ТАПС-Україна» – ред.). Ми допомагатимемо їй. Усе, що ми маємо, ми цим поділимося. Адже ваші герої – і наші герої також», – зазначила Бонні Керролл під час підписання тристоронньої декларації про партнерство.

У мерії Дніпра готові й надалі працювати над тим, щоб про «ТАПС-Україна» якнайшвидше дізналися в різних містах країни. Як наголосила заступник директора департаменту соціальної політики міськради Дніпра Юлія Дмитрова, понад двадцятирічний досвід TAPS дасть змогу зрозуміти, як емоційно та психологічно продовжити життя після втрати близьких родинам загиблих бійців.

Україна стала 24-ю країною світу, що приєдналася до організації. Нині TAPS International має близько 90 тис. членів у різних країнах.

Читайте також: Держвиконавці торік домоглися погашення майже півмільярда зарплатних боргів

TAPS - програма надання допомоги сім’ям загиблих, що покликана дати надію та підтримку людям, котрі втратили близьку людину, яка проходила службу у Збройних Силах США. З 1994 року організація TAPS допомогла понад 85 000 сімей загиблих по всьому світу. Організація надає підтримку в кожному окремому випадку 24/7. Це досягається за рахунок різних заходів з індивідуальної роботи з окремими групами постраждалих (які опинилися в однакових ситуаціях), а також завдяки наданню ресурсів та інформаційних матеріалів про подолання психологічної травми. Усе це без жодних витрат з боку сімей загиблих, їх рідних і близьких, усвідомлюючи, що процес подолання втрати можливий тільки завдяки розумінню того, що життя було віддане недаремно, заради певної мети.

ГО «ТАПС-УКРАЇНА» заснована родинами загиблих Героїв України у 2018 році з офісом у місті Дніпро. ГО «ТАПС-Україна» надає таку ж підтримку, що і TAPS International, сім’ям загиблих українських військових, зокрема, психологічну, консультаційну допомогу, сприяє створенню умов для об’єднання сімей загиблих воїнів (військовослужбовців, добровольців).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-