На Буковину вирушили додаткові прикордонні резерви

На Буковину вирушили додаткові прикордонні резерви

Укрінформ
На Буковину відправлено додаткові прикордонні резерви для прикриття напрямків ймовірної протиправної діяльності.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Зважаючи на певну прогнозовану активізацію переміщення незаконних мігрантів та тютюнових виробів до країн ЄС, керівництво прикордонного відомства направило на Буковину додаткові резерви для прикриття напрямків ймовірної протиправної діяльності", - йдеться у повідомленні.

Крім планової заміни військовослужбовців, які певний період нового року знаходилися на посиленні, до підрозділів кордону "Красноїльськ" та "Селятин" прибуде близько ста військовослужбовців зведеного загону.

Посилюючи лінійні підрозділи кордону, в рамках короткострокових профілактичних заходів на певних відрізках автошляхів у контрольованих прикордонних районах нестимуть службу спільні наряди з представниками Національної поліції, де буде організовано спільне цілодобове несення служби й створення стаціонарних або пересувних постів.

"Така спільна співпраця з Управлінням патрульної поліції дає змогу виявляти транспортні засоби, якими може здійснюватися підвезення незаконних мігрантів та тютюнових виробів до державного кордону", - зазначив перший заступник начальника загону - начальник штабу Сергій Рибаченко.

Читайте також: На східному кордоні посилюють охорону

У ДПСУ також повідомили, що сьогодні вранці на ділянці відділення "Красноїльськ" за допомогою службового собаки прикордонний наряд затримав місцевого жителя, який вів спостереження за прикордонними нарядами. Під час затримання у правопорушника була виявлена радіостанція, якою чоловік очевидно передавав інформацію своїм спільникам про пересування та кількісний склад прикордонних нарядів. Тепер "збирачу інформації" доведеться відповідати згідно з чинним законодавством, додали у ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-