На Луганщині без світла залишилися більше двох тисяч домівок

На Луганщині без світла залишилися більше двох тисяч домівок

Укрінформ
Протягом 15-16 січня внаслідок погіршення погодних умов на підконтрольній території Луганщини без електроенергії залишилися тисячі споживачів у різних частинах області.

Такі дані оприлюднила прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» на своїй сторінці у Facebook.

«Станом на ранок 16 січня без світла перебували 2220 споживачів. Загалом проблеми з електропостачанням залишаються в 14 містах та селах. Так, на території обслуговування Попаснянського РЕМ без світла перебувають 474 абоненти в селах Троїцьке, Новозванівка, Вискрива. Проведення відновлювальних робіт можливе лише за погодженням від ЗСУ», - йдеться у повідомленні ТОВ «ЛЕО».

Читайте також: На Закарпатті через сильний снігопад без світла залишилися 16 сіл

На території обслуговування Біловодського РЕМ проблеми з електропостачанням виникли в мешканців населених пунктів Зарічне, Великоцьк, Сичівка, Курячівка, Скородине, Тишківка, Бондаревське. Загалом без світла – 718 домівок.

На території обслуговування Лисичанського РЕМ без електропостачання залишилися 558 споживачів в п’яти багатоповерхівках Лисичанська. При цьому знеструмлення сталося з вини місцевого комунального підприємства, яке не провело роботи з очищення крівель від криги, йдеться у повідомленні. На території обслуговування Щастинського РЕМ без світла перебувають 470 абонентів в селах Старий Айдар, Вільне, Плужне, Геївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-