Потрійна ДТП на Вінниччині: один загиблий, троє в лікарні

Потрійна ДТП на Вінниччині: один загиблий, троє в лікарні

Фото
Укрінформ
Внаслідок зіткнення трьох автомобілів на Вінничині одна особа загинула на місці ДТП, ще троє були травмовані і доставлені до лікарні.

Про це повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Вінницької області.

“14 січня у результаті зіткнення трьох автомобілів постраждали четверо людей. Аварія сталась на автодорозі Стрий – Кіровоград – Знам’янка близько 13.30 год. Попередньо встановлено, що 46-річний водій вантажного автомобіля Mercedes, житель Одеської області, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з бензовозом Scania та «ВАЗом 2108». У результаті аварії травми несумісні з життям отримав водій Mercedes. Він загинув на місці пригоди”, - йдеться у повідомленні.

Потрійна ДТП на Вінниччині

Уточнюється, що до лікарні з травмами різного ступеню важкості доставлені 47-річний водій «ВАЗ» та його 46-річна пасажирка, а також 50-річний водій бензовоза. Усі травмовані – жителі Калинівського району.

Читайте також: ДТП з автобусом на Запоріжжі: з'явилися подробиці

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення.

Фото: vn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-