Уряд реорганізував Одеський національний медуніверситет

Уряд реорганізував Одеський національний медуніверситет

Укрінформ
Кабінет міністрів розпорядився створити новий Національний Одеський медичний університет на базі Одеського національного медуніверситету, про рейдерське захоплення якого повідомлялось 10 грудня.

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Кабміну.

"Погодитися з пропозицією Міністерства охорони здоров’я щодо утворення Національного Одеського медичного університету, реорганізувавши шляхом злиття Одеський національний медичний університет та Кримський державний медичний університет імені С. І. Георгієвського. Реорганізацію здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених зазначеному міністерству", - йдеться у документі.

Читайте також: МОЗ втретє звільнило Амосову з посади ректора медуніверситету

У розпорядженні наголосили, що студенти Одеського національного медичного університету та Кримського державного медичного університету імені С. І. Георгієвського продовжують навчання в Національному Одеському медичному університеті. Тобто відповідна реорганізація не вплине на робочий процес для студентів обох університетів.

Нагадаємо: 10 грудня у МОЗ заявили, що невідомі особи силою захопили будівлю Одеського національного медуніверситету та не пускають працівників на робочі місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-