На Харківщині батько викинув із вікна п'ятирічного сина

На Харківщині батько викинув із вікна п'ятирічного сина

Укрінформ
У суботу після 02:00 в Чугуївському районі на Харківщині 40-річний чоловік викинув sз вікна квартири на четвертому поверсі свого п'ятирічного сина. Поліція розцінює факт як замах на умисне вбивство.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч.1 ст. 115 УК України (замах на умисне вбивство). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі дії тривають", - зазначили у відділі.

Хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Його стан медики оцінюють як задовільний. 

Чоловік свою провину визнав. Встановлено, що напередодні він вживав алкоголь. Сім’я характеризується позитивно. На обліку в поліції не перебуває, додали у відділі.

Читайте також: Поліція затримала трьох чоловіків, які напали на таксиста й викрали його авто

Чоловіка затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на сторінці у Facebook зазначив, що хлопчик отримав тілесні ушкодження, потрапив до реанімаційного відділення лікарні. Станом на ранок стан дитини задовільний. "Щодо батька, то він плаче. З його слів: "Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від кошмарного сну, й, не розуміючи, викинув дитину у вікно". Але з його розповіді, в той вечір він помірно вживав алкоголь, може тому і наснився кошмар. До речі, це не перший випадок, коли батьки у стані алкогольного сп’яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать та вбивають їх", - додав Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-