У місті Кремінна на Луганщині через кір продовжили канікули

У місті Кремінна на Луганщині через кір продовжили канікули

Укрінформ
У місті Кремінна на Луганщині через кір у школах продовжили канікули до 20 січня.

Таке рішення прийняте на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, повідомляє офіційний сайт Кремінської районної державної адміністрації.

“Згідно з листом завідувача Рубіжанської міськрайонної філії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України», у місті Кремінна склалась і залишається напруженою епідемічна ситуація із станом захворюваності на кір. Станом на 9 січня зареєстровано 11 випадків кору, з них 7 чоловік - із ЗОШ № 2 та по одному чоловіку із міських шкіл № 1, № 3, школи-гімназії. Дві людини – це дорослі, інші — діти. Після обговорень комісією було прийнято рішення визнати доцільним обмеження з 14 - го до 20 січня п. р. проведення масових заходів, особливо з участю дітей, та продовжити канікули у школах міста до 20 січня”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Сумщині від початку року - вже 12 нових випадків кору

Обмежити практичні заняття студентів з перебуванням у медичних закладах до 20 січня рекомендовано і директору медичного коледжу.

Перші випадки кору були зареєстровані серед школярів і педагогів ЗОШ № 2, які в складі команди брали участь у спортивних змаганнях «Сооlgames» у Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Київ). На той час там було зареєстровано два випадку хвороби серед дітей Вінницької та Івано-Франківської областей, що перебували на відпочинку в дитячому центрі, повідомляє сайт Кремінської РДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-