На Житомирщині військовим передали у власність понад 3,5 тисячі гектарів

На Житомирщині військовим передали у власність понад 3,5 тисячі гектарів

Укрінформ
На Житомирщині учасникам воєнних дій на Донбасі впродовж 2018 року передали у власність понад 3,5 тис. га землі.

Про це інформує Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

«На Житомирщині упродовж 2018 року учасники АТО (ООС) оформили у власність 2393 земельні ділянки державної та комунальної власності. Проекти землеустрою затверджені на земельні наділи загальною площею 3588 гектарів», - йдеться у повідомленні.

За цей час найбільше земель учасники бойових дій отримали для ведення особистого селянського господарства – 1 809 ділянок площею 3 533 га. Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд військовим надали 340 ділянок площею 31 га. Ще 244 військовослужбовці отримали землю для індивідуального садівництва – 24 га.

Читайте також: Країна готова до чесної розмови про продаж землі — Порошенко

Загалом від часу запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасників АТО (ООС) і станом на початок січня цього року до Головного управління Держгеокадастру області та органів місцевого самоврядування військовослужбовці подали 19448 заяв про надання земельних ділянок у власність. За результатами розгляду заяв військовим надано 10289 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 11570 гектарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-