В Закарпатті затвердили обласний бюджет в розмірі понад 6,7 мільярда гривень

В Закарпатті затвердили обласний бюджет в розмірі понад 6,7 мільярда гривень

Укрінформ
Бюджет Закарпатської області на цей рік депутати облради затвердили на 13-тій сесії Закарпатської обласної ради. 

Про це інформують у прес-службі Закарпатської обласної ради.

“Цьогоріч доходи обласного бюджету становитимуть 6,772 млрд грн. Видатки визначено у сумі 6,757 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, резервний фонд обласного бюджету складатиме 10 000 000 грн, що становить 0,2 % видатків загального фонду обласного бюджету.

Облдержадміністрація здійснюватиме перерозподіл обсягів субвенцій із місцевого бюджету за рахунок відповідних субвенцій з держбюджету між адміністративно-територіальними одиницями області, виходячи з фактично нарахованих обсягів відповідних пільг, субсидій, допомог і фактично виконаних робіт у межах загального обсягу таких субвенцій; за погодженням із постійною комісією облради з питань бюджету здійснюватиме розподіл міжбюджетних трансфертів.

Читайте також: Миколаївські митники торік перерахували 140 мільйонів на ремонт доріг області

Також на 2019 рік затверджено розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунальної та соціальної інфраструктури за об’єктами, а також розподіл витрат обласного бюджету на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 217 318 000 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-