На Запоріжжі через скорочення листонош громада може залишитись без поштового відділення

На Запоріжжі через скорочення листонош громада може залишитись без поштового відділення

Укрінформ
У Запорізькій області відділення поштового зв’язку у Кирилівці-2 (Азовське) не працює з 21 травня минулого року. Причина — звільнення начальника установи та її оператора.

Про це повідомляє прес-служба Кирилівської селищної ради.

На початку січня на ім’я селищного голови Кирилівки Івана Малєєва надійшов лист від начальника Центра поштового зв’язку №4 (Мелітополь) Запорізької дирекції ПАТ «Укрпошта» Володимира Бірюка, у якому він повідомив про переведення листонош відділення Кирилівка-2 (Азовське) до Кирилівки.

За словами начальника відділення поштового зв`язку Кирилівка Олени Куруленко, якщо до 10 лютого 2019 року у відділені Кирилівка-2 посади начальника та оператора залишуться вакантними, то це відділення буде остаточно зачинено і припинить своє існування.

«Це викликає певні незручності для жителів громади, адже близько 60% населення — люди пенсійного віку, які отримують пенсії саме через Укрпошту. До того ж, більшість населення Кирилівки звикли сплачувати за отримані комунальні послуги саме через поштові відділення», — йдеться у повідомлені.

Обурені скороченням листонош і жителі Атманайського старостинського округу. Там листонош не вистачає у двох відділеннях: Атманай та Солоне.

Читайте також: Укрпошта попереджає про затримки із доставкою у семи областях

Їхні функції покладені на начальників відділеннь. Два дні з чотирьох робочих вони працюють як начальники відділень поштового зв`язку, а два дні — замість листонош. Проте, звернення жителів Атманайського СО із вимогою повернути листонош на робочі місця не знайшло підтримки у керівництва Центру поштового зв’язку №4 і у керівництва Запорізької дирекції ПАТ «Укрпошта».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-