Зима розлютувалася: українцям обіцяють хуртовини та до 16° морозу

Зима розлютувалася: українцям обіцяють хуртовини та до 16° морозу

Карта
Укрінформ
В Україні у середу сніг ймовірний лише у східних та західних областях, температура вдень 4-9° морозу.

Про це Укрінформу повідомив Український гідрометцентр.

"Хмарно з проясненнями. У східних областях помірний, у західних областях невеликий (вночі на Закарпатті значний) сніг; на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 4-9° морозу, на Прикарпатті, Закарпатті та півдні країни 1-6° морозу, в Криму та на півдні Одещини 0-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві у середу без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 7-9° морозу. По області також без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 4-9° морозу.

Згідно з прогнозом, 10 січня вночі у південних та місцями у центральних областях, вдень у більшості областей, крім північних, Волинської та Рівненської областей, сніг, місцями хуртовини; у південній частині мокрий сніг з переходом в дощ, місцями значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; на півдні та сході країни пориви вітру 15-20 м/с. Температура у західних та північних областях вночі 9-14°, вдень 2-7° морозу; у південній частині вночі і вдень від 2° морозу до 3° тепла; на решті території вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

11 січня у південних, центральних та східних областях мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с (вночі у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській областях значні опади); на решті території без істотних опадів (лише у прикарпатських областях вночі невеликий сніг). Температура у західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях вночі 5-10°, вдень 2-7° морозу; на решті території вночі і вдень від 2° морозу до 3° тепла. На дорогах країни ожеледиця.

Читайте також: Синоптики дали поради, як не впасти на слизькій дорозі

На Київщині 10-11 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10 січня 9-14°, 11 січня 5-10° морозу; вдень 2-7° морозу.

Згідно з прогнозом, на вихідні очікується часом невеликий сніг, в Криму, 13 січня і в західній частині країни з дощем, 13 січня у південній частині без істотних опадів. Температура вночі 12 січня 8-14° морозу, 13 січня 2-8° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла; в Криму вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

У столичному регіоні 12-13 січня часом невеликий сніг. Температура вночі 12 січня 8-13° морозу, 13 січня 2-7° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-