Знайшли ще одного туриста, який заблукав у Карпатах

Знайшли ще одного туриста, який заблукав у Карпатах

Укрінформ
У горах на Закарпатті рятувальники знайшли одного з туристів, які заблукали напередодні.

Про це повідомляє ДСНС. “6 січня до Служби порятунку надійшло ще одне повідомлення про те, що в районі гори Гимба заблукали двоє лижників. Сповістила про це рятувальників о 20:20 дружина одного з туристів. По обіді рятувальникам вдалось встановити телефонний зв’язок з одним із туристів, який повідомив свої координати і о 15:40 рятувальники відшукали його у задовільному стані у підніжжя гори Стій зі сторони Свалявського району”, — йдеться у повідомленні.

Так, заблукалим виявився мешканець Києва 1984 року народження. Наразі тривають пошуки його товариша, адже, як з’ясувалося, вони вирішили розділитись та пішли у різні боки.

До пошуків залучено 27 чоловік та 7 одиць техніки, з яких від ДСНС — 17 рятувальників та 4 одиниці техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня туристи, які займались фрірайдом на вершині гори Гимба Міжгірського району, в умовах поганої видимості втратили орієнтири й заблукали. На їхні пошуки було направлено відділення гірських пошуковців с. Нижні Ворота Воловецького району. О 00:15 рятувальники знайшли двох туристів, і ті повідомили, що їхній товариш не зміг продовжити з ними маршрут та залишився чекати на допомогу у горах.

Читайте також: У Карпатах досі шукають трьох туристів, які заблукали в ніч проти Різдва

Рятувальники залучили до пошуків третього туриста ще два гірські пошукові-рятувальні відділення з м. Мукачево та смт Міжгір’я. Близько третьої години ранку професіонали ДСНС знайшли лижну маску та палиці заблукалого, однак його поруч не виявлено.

Згодом у Карпатах знайшли тіло туриста, який заблукав у ніч проти Різдва.

Фото: dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-